Back to homepage

Etiketë "Spitali Modualr"

Sot një vit nga ngjarja tragjike në Spitalin Modular. Tetova se harron dot!

Sot një vit nga ngjarja tragjike në Spitalin Modular. Tetova se harron dot! Updated

Me 8 Shtator 2021 një zjarr i madh kaploi qendrën për COVID-19 në Tetovë. Në zjarrin vdekjeprurës që kaploi  spitalin modular për covid në Tetovë humbën jetën 14 persona tetë gra dhe gjashtë burra të moshës 29 deri 78 vjeç. 2

Read Full Article