Back to homepage

Tag "Spitali modular"

Spitali modular, Florim Besimi: E vërteta do del në shesh!

Spitali modular, Florim Besimi: E vërteta do del në shesh!

Seanca për rastin e djegies së spitalit modular në Tetovë është anuluar për më 14 tetor. Në seancë u paraqit vetëm Florim Besimi, ndërsa nuk u paraqitën edhe dy të akuzuarit tjerë Artan Etemi dhe Boban Vuçevski. Besimi ka deklaruar

Read Full Article