Back to homepage

Etiketë "Stadiumi i Tetovës"

Zjarr në stadiumin e qytetit në Tetovë

Zjarr në stadiumin e qytetit në Tetovë

Mbrëmjen e djeshme në 20:45 minuta në SPB Tetovë është raportuar se ka shpërthyer zjarr në hapësira të pashfrytëzuara në anën lindore të stadiumit të qytetit në Tetovë. Në to kishte një sasi të madhe mbeturinash të ndryshme dhe goma

Read Full Article