Back to homepage

Etiketë "Stresi"

Stresi nuk kursen ta lëvdoj Noizy-n

Stresi nuk kursen ta lëvdoj Noizy-n

Noizy dhe Stresi kanë treguar se i kanë lënë prej kohësh diss-et dhe armiqësinë, megjithatë, ata na surprizojnë çdo ditë e më shumë me deklaratat që bëjnë për njëri-tjetrin. Ata kanë treguar shumë herë mbështetjen për njëri-tjetrin ndërsa fansat mezi

Read Full Article