Back to homepage

Etiketë "Struga"

Struga është përplot me turistë, lëvdata ka për çmimet

Struga është përplot me turistë, lëvdata ka për çmimet

Këto ditë plazhet e Strugës janë “plotë e përplot”. Temperaturat e larta kanë mbushur plazhet e Strugë, e cila po përjeton kulmin e sezonit turistik. Gjatë fundjavës ka frekuentim më të madh, ndërsa turistët në Strugë këtë verë janë kryesisht

Read Full Article
Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO

Merko: Objektet hoteliere do të punojnë edhe të dielave | VIDEO Updated

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë

Read Full Article
Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO Updated

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë

Read Full Article