Back to homepage

Etiketë "Strugë"

Një person ka sulmuar dhe grabitur një turist të huaj në Strugë

Një person ka sulmuar dhe grabitur një turist të huaj në Strugë

Një person ka sulmuar dhe grabitur një shtetase të huaj në Strugë, njoftojnë nga SPB-Ohër. “Në SPB-Ohër, dje rreth orës 09:30, një shtetase e huaj 45-vjeçare me banim në një fshat të Strugës ka raportuar se në rrugën nga fshati

Read Full Article
Kërkohej me fletarrest, arrestohet strugani

Kërkohej me fletarrest, arrestohet strugani

Me datë 13.06.2022 në ora 20:10 në rrugën “Lazo Trpovski” në Shkup, zyrtarë policorë nga Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup kanë arrestuar L.G. (28) nga Struga. Ai kërkohej me urdhër për vuajtje të dënimit me pesë vjet burg.

Read Full Article
Sabotim i rrezikshëm në spitalin e veshkëve në Strugë, dikush preu tubat…

Sabotim i rrezikshëm në spitalin e veshkëve në Strugë, dikush preu tubat…

Mjeku anesteziolog, i punësuar në Spitalin e Nefrologjisë në Strugë, ka raportuar dje se më 17 mars të këtij viti në periudhën prej orës 17 deri në momentin e kallëzimit, një autor i panjohur me përdorim të një objekti ka

Read Full Article
Regjistrohet rasti i parë me Omicron në Strugë

Regjistrohet rasti i parë me Omicron në Strugë

Në Strugë është regjistruar një rast me llojin e ri të virusit Omicron. Nga Qendra për Shëndet Publik në Ohër thonë se bëhet fjalë për një të moshuar, rast asimptomatik dhe aktualisht ndodhet në izolim. Ai nuk ishte plotësisht i

Read Full Article
OKTA ka promovuar ndërtimin e këndit të ri të lojërave gjithëpërfshirëse në shkollën  fillore “Brakë Miladinovci” në Strugë

OKTA ka promovuar ndërtimin e këndit të ri të lojërave gjithëpërfshirëse në shkollën fillore “Brakë Miladinovci” në Strugë

Kompania OKTA ka promovuar ndërtimin e këndit të ri të lojërave gjithëpërfshirëse në oborrin e shkollës fillore “Brakë Miladinovci” në Strugë, i cili do të jetë vend i lojës pa kujdes dhe zhvillimit të duhur fizik të nxënësve, përfshirë edhe

Read Full Article