Back to homepage

Etiketë "Strumicë"

Në një manifestim muzikor në Strumicë, policia arrestoi 9 persona. U gjeti drogë!

Në një manifestim muzikor në Strumicë, policia arrestoi 9 persona. U gjeti drogë!

Në periudhën prej orës 18:00 të datës 09.07.2022 deri në ora 06:00 të datës 09.08.2022 gjatë një manifestimi muzikor në një park të qytetit në Strumicë, zyrtarët policorë nga Sektori i Punëve të Brendshme Strumicë kanë privuar S.S. (26), D.S.

Read Full Article
Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Konfiskohet mbi 1.5 tonë drogë në Strumicë dhe Resnjë

Alsat jo zyrtarisht mëson se policia në aksionet e mbrëmshme ka sekuestruar mbi 1.5 tonë drogë të llojit marijuhanë. Pjesa më e madhe e saj është gjetur në qytetin e Strumicës, ndërsa një sasi është kapur edhe në Resnjë. Gjatë

Read Full Article
Ministria e Ekologjisë ka aktivizuar alarmin për ajër të ndotur në Shkup dhe Strumicë

Ministria e Ekologjisë ka aktivizuar alarmin për ajër të ndotur në Shkup dhe Strumicë

Ministria e Ekologjisë ka aktivizuar alarmin për ajër të ndotur në Shkup dhe Strumicë. Dy ditë me radhë në katër lokacione në kryeqytet dhe në Strumicë, ndotja është më e lartë se 150 mikrogramë grimca PM10 në ajër. Për këtë,

Read Full Article