Back to homepage

Etiketë "Stuhia “Julia”"

Stuhia “Julia” godet Amerikën Qendrore, 36 viktima dhe dhjetra të zhdukur

Stuhia “Julia” godet Amerikën Qendrore, 36 viktima dhe dhjetra të zhdukur

Të paktën 36 persona kanë humbur jetën stuhia tropikale Julia, që ka përfshirë vendet e Amerikës qendrore, nga El Salvadori, Venezuela dhe Hondurasi, që tani po zhvendoset furishëm drejt jugut të Meksikës. 56 persona të tjerë janë të zhdukur në

Read Full Article