Back to homepage

Etiketë "Subvencione"

Subvencione deri 3 100 denarë për bagëti, 800 denarë për bleta

Subvencione deri 3 100 denarë për bagëti, 800 denarë për bleta

Ka filluar pagesa e subvencioneve për familjarët e gjedheve të shënuara dhe për bletarët. Siç informojnë nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEU), deri më tani janë paguar 329.512.000 denarë subvencione për kokë gjedhe të shënuara në

Read Full Article