Back to homepage

Etiketë "Suedia"

NATO, së shpejti priten protokollet për Finlandën dhe Suedinë

NATO, së shpejti priten protokollet për Finlandën dhe Suedinë

Vendet anëtare të NATO-s një nga një janë duke ratifikuar në Parlamentet e tyre protokollet për anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO. Të njëjtën pritet ta bëjë së shpejti edhe Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sapo të plotësohen të

Read Full Article