Back to homepage

Etiketë "SWIFT"

Rusia përjashtohet nga rrjeti SWIFT

Rusia përjashtohet nga rrjeti SWIFT

Aleatët perëndimorë bien dakord për ndalimin e Swift për disa banka ruse. Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe vendet kryesore evropiane, përfshirë Gjermaninë, kanë rënë dakord të heqin “bankat e zgjedhura ruse” nga sistemi i pagesave Swift, raporton The Guardian. Swift

Read Full Article