Back to homepage

Etiketë "Tabanoc"

Dy autobusë ndalohen në Tabanoc, ja arsyeja!

Dy autobusë ndalohen në Tabanoc, ja arsyeja!

Dy shoferë të autobusëve, gjatë kontrollit në vendkalimin kufitar Tabanoc, janë kapur duke kryer transport ndërkombëtar të udhëtarëve pa posedim të dokumentacionit përkatës. MPB-ja informon se dje dhe sot, nga ana e nëpunësve policor të Stacionit Policor për Vendkalimin Kufitar

Read Full Article
Në “Tabanoc” pritet 40 minuta

Në “Tabanoc” pritet 40 minuta

Në vendkalimin kufitar “Tabanoc” pritet nga 30 deri në 40 minuta, ndërsa në VK “Bogorodicë” rreth 30 minuta për hyrje dhe dalje nga vendi. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje më të gjata për hyrje

Read Full Article
Në “Tabanoc” pritet deri 40 minuta

Në “Tabanoc” pritet deri 40 minuta

Në VK “Tabanoc” koha e pritjes për hyrje në shtet është rreth 40 minuta. Në VK “Bogorodicë” për dalje pritet prej 15 deri në 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje

Read Full Article
Në “Tabanoc” pritet deri në një orë

Në “Tabanoc” pritet deri në një orë

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit sot në mëngjes është rritur. Në VK Tabanoc koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga shteti është rreth 40 deri në 60 minuta, ndërsa në VK Bogorodicë është 30

Read Full Article
Pritje të gjata në Tabanocë dhe Bogorodicë

Pritje të gjata në Tabanocë dhe Bogorodicë

Në vendkalimet kufitare Tabanocë dhe Bogorodicë, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth një orë. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

Read Full Article

29
Nën
Në pjesën e tretë të Programit 200, i ftuar ishte zv/ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu,...
29
Nën
Shpeshë herë viktimat ngelin udhëve, pasi që kapacitet e qendrave strehuese nuk janë shumë të...
29
Nën
Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Nikolçe Babovski, në emisionin “Utrinski” në “Telma” tha...
29
Nën
Viktimat e dhunës familjare kanë qenë sonte temë në Programin 200, me gazetaren Semra Musai....