Back to homepage

Tag "Tahir Zajazi"

“Mësuesi i vështruar nga këndi i një Universiteti Pedagogjik”

“Mësuesi i vështruar nga këndi i një Universiteti Pedagogjik”

“Mësuesi i vështruar nga këndi i një Universiteti Pedagogjik” Abstrakt Tahir Zajazi Sistemi i shkollimit dhe shkolla është kyçi ku ndodh përgatitja e gjeneratave sot për të jetuar nesër. Ndësa mësuesi është misionionar që ushtron përgatitjen e gjeneratave sot per

Read Full Article