Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Tajvani"

Elon Musk futet në tensionet e Kinës dhe Tajvanit

Elon Musk futet në tensionet e Kinës dhe Tajvanit

Njeriu më i pasur në botë, Elon Musk, deklaroi gjatë një interviste për Financial Times, se beson që dy qeveritë mund të arrijnë një marrëveshje “të arsyeshme dhe të pëlqyeshme”. Ambasadori i Kinës në Shtetet e Bashkuara ka mirëpritur deklaratat

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare