Back to homepage

Etiketë "Talat Xhaferi"

“Ahmeti alarmoi që nga viti 2014, tha Ukraina s’është larg nga RMV”, tha Xhaferi për sulmin rus

“Ahmeti alarmoi që nga viti 2014, tha Ukraina s’është larg nga RMV”, tha Xhaferi për sulmin rus

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ka dënuar sulmin rus ndaj Ukrainës. Duke komentuar situatën e sotme, tha se nuk është diçka e re dhe se për të njëjtën lideri i BDI-së, Ali Ahmeti kishte folur qysh në vitin 2014-të, transmeton TV21. Atëherë

Read Full Article
Xhaferi realizoi takimim me delegacionin e Grupit drejtues të Riksdagut suedez

Xhaferi realizoi takimim me delegacionin e Grupit drejtues të Riksdagut suedez

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, realizoi takim me Delegacionin e Grupit drejtues të Riksdagut suedez, të paraprirë nga Lota Jonson Fornarve, nënkryetarja e dytë e Riksdagut suedez. Delegacioni qëndron në vizitë studimore dyditëshe në

Read Full Article
Xhaferi: Viti 2021 ishte i vështirë

Xhaferi: Viti 2021 ishte i vështirë

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, sot ka dërguar një video urim për të gjithë qytetarët në prag të Vitit të Ri 2022. “Të dashur qytetarë, Viti i Ri është pothuajse në prag dhe tani që po largojmë të vjetrin, më

Read Full Article
Xhaferi: Qeveria e re pritet të ndërmerr funksionet më 17 janar të vitit 2022

Xhaferi: Qeveria e re pritet të ndërmerr funksionet më 17 janar të vitit 2022

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi deklaroi se nesër është Dita D kur do t’i ndahet mandati mandatarit të ri, kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski. Duke e elaboruar tërë procedurën për zgjedhje të qeverisë së re, Xhaferi vlerëson se ajo do

Read Full Article