Back to homepage

Etiketë "Teatri i Tetovës"

“Armiku i Popullit”, të shtunën vjen premierë në Teatrin e Tetovës

“Armiku i Popullit”, të shtunën vjen premierë në Teatrin e Tetovës

Premiera e shfaqjes “Armiku i Popullit” me autor Henrik Ibsen do të jepet premierë me 15 dhe 21 tetor, ora 20:00 në qytetin e Tetovës. Ndryshe, kjo shfaqe është projekti i dytë në gjuhën shqipe i Teatrit të Tetovës për

Read Full Article