Back to homepage

Etiketë "Teddy's"

Ngjarje e pazakont, arushi Iva “shpëtoi” nga Maqedonia, falë Fondacionit Brigitte Bardot

Ngjarje e pazakont, arushi Iva “shpëtoi” nga Maqedonia, falë Fondacionit Brigitte Bardot

Fondacioni ndërkombëtar Brigitte Bardot ne seli qendrore në Paris të Francës, ka nxitur dhe realizuar një aksion humanitar në shpëtimin e jetës, respektivisht intervenimit për shërimin e Ivës, një kafshe të egër që i ishte dhuruar një pronari fizik në

Read Full Article