Back to homepage

Etiketë "Televizioni Koha"

30 vite televizioni Koha, Urime!

30 vite televizioni Koha, Urime! Updated

30 vite Televizioni Koha. Një jubile i jashtëzakonshëm që flet shumë. Është një nga televizionet e para private në hapësirën shqiptare që u zhvillua dhe i rezistoj kohës. Ishte viti 1993, Kosova nuk po merrte frymë nga pushteti i egër

Read Full Article