Back to homepage

Etiketë "Temperaturat"

Efektet e vapës – lumenjtë shumë të cektë dhe të ngrohtë në Evropë

Efektet e vapës – lumenjtë shumë të cektë dhe të ngrohtë në Evropë

Vapa e zgjatur dhe reshjet e pakta të shiut në të gjithë Evropën po bëjnë që lumenjtë e mëdhenj të thahen. Kjo ka pasoja të rënda për botën e egër, ekonominë dhe njerëzit që jetojnë pranë Rhine, Po, Thames dhe

Read Full Article