Back to homepage

Etiketë "Teodora Gençovska"

Sofje, nënshkruhet Protokolli ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Sofje, nënshkruhet Protokolli ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë

Ministrat e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, Bujar Osmani dhe Teodora Gençovska, sot në Sofje nënshkruan protokollin dypalësh pas mbledhjes së komisionit të përbashkët ndërqeveritar. Sipas njoftimeve, protokolli duhet të publikohet pas nënshkrimit të tij. Përveç

Read Full Article
Osmani: Me kolegen Gençovska biseduam për tejkalimin e çështjeve të hapura

Osmani: Me kolegen Gençovska biseduam për tejkalimin e çështjeve të hapura

Ministri për Punë të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani menjëherë pas takimit me homologen e tij bullgare Teodora Gençovska, ka deklaruar se është biseduar për hapat konkret në tejkalimin e çështjeve të hapura “Që nga njohja

Read Full Article