Back to homepage

Etiketë "Tërmet Turqi"

Sizmologu japin detaje për tërmetin në Turqi: Zgjati 100 sekonda

Sizmologu japin detaje për tërmetin në Turqi: Zgjati 100 sekonda

Një sizmolog ka paralajmëruar se Turqia dhe Siria mund të presin mijëra pasgoditje për javët apo muajt e ardhshëm. Duke folur për Sky News pak para goditjes së tërmetit të dytë, 7.5 ballë, Stephen Hicks, nga University College London, shpjegoi

Read Full Article