Back to homepage

Etiketë "Termeti"

Herët në mëngjes janë regjistruar dy tërmete në Maqedoninë e Veriut

Herët në mëngjes janë regjistruar dy tërmete në Maqedoninë e Veriut

Herët në mëngjes janë regjistruar dy tërmete në Maqedoninë e Veriut. Njëri nga të cilët ka qenë 120 kilometra në juglindje nga Shkupi, në rajonin epiqendror të Strumicës, ndërsa i dyti 70 kilometra në juglindje nga Shkupi dhe vjen nga

Read Full Article
Sërish tërmet në Maqedoninë e Veriut

Sërish tërmet në Maqedoninë e Veriut

Tërmet me magnitud prej 2.9 shkallë sipas Rihterit është regjistruar në orën 07:40 minuta, 115 kilometra në jug të Shkupit. “Epiqendra e tërmetit është në Pehçevë”, njoftoi Enti Sizmologjik pranë Fakultetit matematiko-Natyror. Tërmeti është ndje nga banorët e Pehçevës, Berovës

Read Full Article
Tërmeti dridhi Tetovën, fuqishëm u ndi në Shkup e Gostivar

Tërmeti dridhi Tetovën, fuqishëm u ndi në Shkup e Gostivar

Mëngjesin e sotëm, në orën 7:11, është regjistruar një tjetër tërmet në vendin Maqedoninë e Veriut. Tërmeti është regjistruar 10 km nga qyteti i Tetovës me një intensitet prej 3.6 shkallë Rihter dhe thellësi prej 2 km. Epiqendra sipas aplikacioneve

Read Full Article