Back to homepage

Etiketë "Tetova transport"

“Tetova transport” punon me humbje, pohojnë nga Ndërmarrja!

“Tetova transport” punon me humbje, pohojnë nga Ndërmarrja!

Për shkak të shtrenjtimit të derivateve dhe mos interesimit të qytetarëve për të shfrytëzuar transportin publik në Tetovë, kjo ndërmarrje punon me humbje. “Dhjetë për qind e qytetarëve vetëm, e shfrytëzojnë transportin publik dhe kjo e sjell në gjendje krize

Read Full Article