Back to homepage

Etiketë "Tetova voton"

Tetova voton, Osmani: Dilni votoni sa më masovikisht

Tetova voton, Osmani: Dilni votoni sa më masovikisht

Kandidati për kryesues këshilli nga Aleanca për Shqiptarët Abdulla Osmani ka bërë thirrje që të dalin sa më masovikisht të votojnë tetovarët pasi vendosin për të ardhmen e qytetit dhe rinisë, raporton TS. “Urojë që kjo ditë të kalojë në

Read Full Article
Tetova voton, deri në ora 11 kanë votuar 5,642 qytetarë

Tetova voton, deri në ora 11 kanë votuar 5,642 qytetarë

Jehona e votuesve në Tetovë deri në ora 11:00 është 6,71 për qind, njoftoi KKZ. Të drejtën e votës në zgjedhjet për këshilltarë të komunës deri në ora 11 e kanë shfrytëzuar 5.642 qytetarë të Tetovës. “Sipas të dhënave nga

Read Full Article
Tetova voton, Aliti:  Votoni për të ardhmen e fëmijëve tuaj

Tetova voton, Aliti: Votoni për të ardhmen e fëmijëve tuaj

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Admirim Aliti ka bërë thirrje për të votuar për Alternativën në Tetovë. “ Votoni për të ardhmen e fëmijëve tuaj”. “Shfrytëzoni të drejtën për t`i dënuar politikat e gabuara. Votoni për Alternativën në Tetovë.

Read Full Article
Tetova voton, Faton Selami: Qytetarët sot e kanë fjalën ti ndëshkojnë me votë politikat e gabuara

Tetova voton, Faton Selami: Qytetarët sot e kanë fjalën ti ndëshkojnë me votë politikat e gabuara

Bartësi i listës i Alternativës për Tetovën, Faton Selami sot ka votuar dhe ka bërë apel që në mënyrë masive të dilet në votime. “ Sapo e përfundova obligimin tim qytetarë. Qytetarët sot e kanë fjalën dhe mundësinë që t’i

Read Full Article
Tetova voton, Artan Grubi me porosi

Tetova voton, Artan Grubi me porosi

Votoni për listën tonë të përgjegjshme të prirë nga Faton S. Ahmeti dhe për përkrahjen tonë qeveritare për të gjitha projektet në të mirën e Tetovës dhe tetovarëve. VOTO 11 sot në Tetovë Artan Grubi

Read Full Article