Back to homepage

Etiketë "Tetova voton"

Tetova voton: Ali Ahmeti ka një porosi

Tetova voton: Ali Ahmeti ka një porosi

Të dashur tetovarë, Ju ftoj të votoni sot në zgjedhjet për këshillin komunal të Tetovës dhe të përkrahni listën tonë të përbërë nga kandidatë të rinj, të ditur dhe të zot. Votoni për numrin 11 sot dhe zgjidhni këshill komunal

Read Full Article
Tetova voton, Bekim Sali: Uroj që tetovarët të bëjnë përzgjedhjen më të mirë

Tetova voton, Bekim Sali: Uroj që tetovarët të bëjnë përzgjedhjen më të mirë

Ministri i shëndetësisë, Bekim Sali, me rastin e 20 gushtit ditës së votimeve në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale në Tetovë, ka apeluar që të zgjedhin më të mirën për Tetovën. “ Sot është dita kur tetovarët vendosin për asamblenë, e

Read Full Article
Tetova voton: Procesi zgjedhor zhvillohet pa pengesa

Tetova voton: Procesi zgjedhor zhvillohet pa pengesa

Të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë në Tetovë, pasi sot votohet për këshillin komunal. Kryetari i komisionit komunal në Tetovë, Nazmi Dauti u shpreh se të gjithë vendvotimet janë hapur në kohë dhe procesi i votimit zhvillohet pa pengesa

Read Full Article
Tetova voton: Nëse nuk e merr këshillin, Bilall Kasami do të…

Tetova voton: Nëse nuk e merr këshillin, Bilall Kasami do të…

Nëse Bilall Kasami nuk do të arrij të fitojë shumicën për këshillin komunal do të bashkëunojë me ata që do të formojmë këshillin kështu u shpreh sot Kasami pas votimit për zgjedhjet e këshillit. “Komuna do të funksionojë konform botës

Read Full Article
Tetova voton: Durmishi: Dilni Votoni, vota për këshillin është shumë e rëndësishme

Tetova voton: Durmishi: Dilni Votoni, vota për këshillin është shumë e rëndësishme

Kandidati për kryetar këshilli komunal të Tetovës, Besar Durmishi ka bërë apel që të dalin të votojnë sa më shumë qytetarët sepse vota për këshillin komunal është shumë e rëndësishme, të gjitha vendimet merren nga këshilli “Lus të gjithë qytetarët

Read Full Article