Back to homepage

Etiketë "Tetovë"

Drogë, ca persona kapen në flagrancë tek sa udhëtonin me taksi!

Drogë, ca persona kapen në flagrancë tek sa udhëtonin me taksi!

Sot rreth orës 05:00 në rrugën “Bllagoja Toska” në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personat A.K. (20) dhe O.A. (20), të dy nga Piroku i Tetovës, pasi që gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe automjetit

Read Full Article
Zgjdhjet në Tetovë. Të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues

Zgjdhjet në Tetovë. Të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues

Në zgjedhjet e parakohshme për Këshillin komunal të Tetovës, të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues. Ndërkohë, të pavlefshme u shpallën 651 fletëvotime, njofton Flaka Fletëvotime të papërorurura kanë ngelur 54.382. Respektivisht dalja në votime ka qenë

Read Full Article
Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. PDSH nga 2 ngeli me 1 këshilltar

Zgjedhjet në Tetovë. PDSH nga 2 ngeli me 1 këshilltar

Partia Demokratike Shqiptare nga 2 ngeli me 1 këshilltar. Në përbërjen e re, Lëvizja Besa do të ketë 12 Këshilltarë, BDI 11, VMRO-DPMNE 4, LSDM 2 dhe nga një Alternativa dhe PDSH. Kjo e fundit, në mandatin e kaluar kishte

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela

Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal. Nga të dhënat e kryqëzuara mes dy mandateve, në përbërjen e re të Këshillit komunal ka hyrë Alternativa, kurse kanë rënë Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja qytetare “Më mirë

Read Full Article