Back to homepage

Etiketë "Tetovë"

Autobusët e transportit urban në Tetovë vazhdojnë të rrinë parkuar

Autobusët e transportit urban në Tetovë vazhdojnë të rrinë parkuar

Edhe pse duhej tashmë të ishin në rrugë, pesë autobusët e transportit urban në Tetovë, vazhdojnë të rrinë parkuar. Linjat u ndërprenë për shkak të parregullsive, pasi shoferët e angazhuar nga Komuna në fakt ishin të punësuar si administratorë komunalë,

Read Full Article
Tetovë, për një muaj barten 200 automjete të parkuara gabimisht

Tetovë, për një muaj barten 200 automjete të parkuara gabimisht

Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor-Tetovë këtë javë ka intensifikuar aktivitetet e vazhdueshme për rregull dhe siguri më të madhe me parkingje në qytet. Vetëm dje janë sanksionuar 17 vetura në mënyrë të paligjshme, përkatësisht të parkuara gabimisht, prej

Read Full Article
Kasami shndërron shumë rrugë njëkahëshe në Tetovë!

Kasami shndërron shumë rrugë njëkahëshe në Tetovë!

Komuna e Tetovës ka njoftuar se nga sot më shumë rrugë njëkahëshe do të ketë në Tetovë, në njoftimin e tyre shkruan se sot ka filluar zbatimi i rregullores së re për rrugët njëkahëshe, vendim ky që u miratua nga

Read Full Article
Kufizimet në furnizimin me ujë në Tetovë zgjasin në periudhë prej pesë orësh

Kufizimet në furnizimin me ujë në Tetovë zgjasin në periudhë prej pesë orësh

Ndërmarrja Komunale Publike (NPK) “Tetova” njofton se janë duke u vendosur kufizime në furnizimin me ujë për një periudhë prej pesë orësh. Sipas informacioneve të tyre, nga 5 janari e deri më sot janë zbuluar dy defekte të cilat janë

Read Full Article
ASH: Katër muaj pas tragjedisë në Tetovë, regjimi fsheh shkaqet dhe fajtorët

ASH: Katër muaj pas tragjedisë në Tetovë, regjimi fsheh shkaqet dhe fajtorët

Katër muaj pas tragjedisë në Tetovë ende askush nuk mban përgjegjësi për 14 qytetarët që u dogjën të gjallë. Regjimi aktual që në ditët e para pas tragjedisë filloi fshehjen e së vërtetës, gjurmëve të krimit dhe u tall me

Read Full Article