Back to homepage

Etiketë "The Park Festival"

Me 21, 22, 23 dhe 24 korrik në Gostivar do të mbahet “The Park Festival”

Me 21, 22, 23 dhe 24 korrik në Gostivar do të mbahet “The Park Festival”

Edhe këtë vit Gostivari do të jetë nikoqir i shumë emrave të njohur të muzikës falë The Park Festival, i cili për herë të katërt, në datat 21, 22, 23 dhe 24 korrik do të mbahet në parkun e qytetit

Read Full Article