Back to homepage

Etiketë "@thumbim"

#thumbim: ASH zotohet se do të parandalojë ikjen e rinisë në Tetovë, njëjtë si në Gostivar!

#thumbim: ASH zotohet se do të parandalojë ikjen e rinisë në Tetovë, njëjtë si në Gostivar!

“Hamburgu, kryeqendra e shqiptarëve të Maqedonisë?!”, “Nënë, dënoji ata që ta larguan djalin”. Këto dhe thënie të tjera u vendosën sot në hyrje të stacionit të autobusëve në Tetovë nga të rinjtë e Aleancës për Shqiptarët të cilët garojnë në

Read Full Article