Back to homepage

Etiketë "TIDZ Tetovë"

Kovaçevski: Për herë të parë në Maqedoni do të prodhohet një veturë e plotë

Kovaçevski: Për herë të parë në Maqedoni do të prodhohet një veturë e plotë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, e përfaqësuar nga Drejtoria për Zonat e Zhvillimore Industriale Teknologjike dhe “NEXT.e.GO MOBILE”, sot në TIDZ Tetovë nënshkruan marrëveshje për ndihmë shtetërore për investimin e ri, me të cilën parashihet prodhim i plotë

Read Full Article