Back to homepage

Tag "Tik Tok"

Vazhdon debati për kufizimin e përdorimit të rrjetit social Tik-Tok në RMV

Vazhdon debati për kufizimin e përdorimit të rrjetit social Tik-Tok në RMV

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, ka thënë sot se po vazhdojnë takimet për kufizimin e përdorimit të rrjetit social Tik-Tok në shkollat ​​fillore dhe të mesme, informon bild.mk “Sot do të vazhdojmë me takimet me institucionet që duhet

Read Full Article