Back to homepage

Etiketë "Tim Shkupi"

U përlesh LIVE, Tim Shkupi rrëfen ngjarjen | VIDEO

U përlesh LIVE, Tim Shkupi rrëfen ngjarjen | VIDEO

Hoxha i njohur në opinion si Tim Shkupi të premten në mesditë, në prani të fëmiut dhe bashkëshortes u përfshi në një incident me një person tjetër, transmeton Flaka Në përleshjen e përshkallzuar fizike, Tim Shkupi thotë se erdhi me

Read Full Article