Back to homepage

Etiketë "Todor Serafimovski"

Serafimovski: Shpërndarja e pakontrolluar çoi drejt uljes së cilësisë në arsimin e lartë

Serafimovski: Shpërndarja e pakontrolluar çoi drejt uljes së cilësisë në arsimin e lartë

Rënia më e madhe dhe e shpejtë e cilësisë së arsimit të lartë është shkaktuar nga shpërndarja e pakontrolluar. I kemi 25 universitete. Nga cilësia, që nuk ishte e keqe, bëmë cilësi të dobët, vlerëson prof. Todor Serafimovski, kryetar i

Read Full Article