Back to homepage

Etiketë "Trafik"

Pollog, dje u zbuluan 8 persona që drejtonin automjetet pa leje

Pollog, dje u zbuluan 8 persona që drejtonin automjetet pa leje

Në kuadër të kontrollit të vazhdueshëm dhe aktiviteteve tjera për zbulimin dhe sanksionimin e personave që drejtojnë automjete pa patentë shofer, dje (09-janar) janë regjistruar 8 persona (TE-6 dhe GV-2) të cilët nuk kanë pasur patentë të vlefshme, 5 shofer

Read Full Article