Back to homepage

Etiketë "Trafikim"

Trafikuan emigrantë, arrestohen tre persona!

Trafikuan emigrantë, arrestohen tre persona!

Dje, rreth orës 20 në rrugën rajonale në pendën Mantovë drejt udhëkryqit me Negotinën, policët kanë arrestuar 3 persona nën dyshimin se kanë organizuar trafikim me emigrantë nga Siria dhe vende të tjera, njofton Ministria e Punëve të Brendshme. “Janë

Read Full Article