Back to homepage

Etiketë "Trafiku"

Numër rekord prej 66,8 përqind e familjeve në vend vitin e kaluar kanë raportuar se posedojnë makinë

Numër rekord prej 66,8 përqind e familjeve në vend vitin e kaluar kanë raportuar se posedojnë makinë

Mbrojtja e mjedisit jetësor përmes luftës kundër ndryshimeve klimatike dhe ndotjes së ajrit në qytetet në Maqedoni zbatohet, por teorikisht. Në praktikë, të dhënat e Entit Shtetëror të Statistikës tregojnë se, numri i amvisërive të Maqedonisë që posedojnë veturë të

Read Full Article
Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje

Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje nëpër rrugë  kryesisht të lagështa dhe vende-vende me mjegull të dendur, kumtoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë. Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga

Read Full Article