Back to homepage

Etiketë "Transport falas"

Të moshuarit nga e premtja kanë të drejtë për katër ditë transport falas

Të moshuarit nga e premtja kanë të drejtë për katër ditë transport falas

Vendimi për transport publik falas për të moshuarit fillon të premten (25 mars 2022). Transporti falas i referohet kategorisë së personave – femra mbi 62 vjeç dhe meshkuj mbi 64 vjeç dhe do të jetë i vlefshëm të martën, të

Read Full Article