Back to homepage

Etiketë "Transporti"

Numri i udhëtarëve që e shfrytëzojnë transportin publik është dyfishuar në Maqedoninë e Veriut

Numri i udhëtarëve që e shfrytëzojnë transportin publik është dyfishuar në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut gjatë tre muajve të parë të vitit 2022, transportin ajror e kanë shfrytëzuar 348 494 udhëtarë, derisa në periudhën e njëjtë të vitit të kaluar ishin 154 709 udhëtarë, transmeton Portalb.mk. “Në tremujorin e parë – T1

Read Full Article
RMV, me taksi udhëtohet gjashtë herë më shumë se sa me tren, megjithëse është transporti më ekologjik

RMV, me taksi udhëtohet gjashtë herë më shumë se sa me tren, megjithëse është transporti më ekologjik

Ndarja e udhëtarëve, sipas llojeve të ndryshme të transportit në transportin ndërurban dhe atë urban në vend, tregon rezultate shqetësuese për sa i përket emetimeve të gazeve serrë dhe pjesëmarrjes së transportit në ndotjen e ajrit. Treni si mjeti më

Read Full Article