Back to homepage

Etiketë "Triada e Kosovës"

BOTIME, Bedri ISLAMI : “Triada e Kosovës”, elegji për  Pranverën e vitit 1981 në Kosovë!

BOTIME, Bedri ISLAMI : “Triada e Kosovës”, elegji për Pranverën e vitit 1981 në Kosovë!

“Triada e Kosovës” quhet libri i Bedri Islamit i promovuar sot në Vlorë të Shqipërisë, libër dedikuar demonstratave studentore dhe lëvizjes kombëtare të çlirimit të Kosovës, njofton Flaka Në veprën e fundit, autori zhvillmet e marsit të vitit 1981 në

Read Full Article
Ali Ahmeti në Vlorë, promovohet libri studimor “Triada e Kosovës”

Ali Ahmeti në Vlorë, promovohet libri studimor “Triada e Kosovës” Updated

“Triada e Kosovës” quhet libri i Bedri Islamit i promovuar sot në Vlorë të Shqipërisë. I pranishëm në këtë eveniment ishte lideri i BDI, Ali Ahmeti. libër dedikuar demonstratave studentore dhe lëvizjes kombëtare të çlirimit të Kosovës, njofton Flaka “Në

Read Full Article