Back to homepage

Etiketë "TVM2"

Kampionati Botëror “Qatar 2022”, në ekranet e TVM2, RKT dhe RTSH

Kampionati Botëror “Qatar 2022”, në ekranet e TVM2, RKT dhe RTSH Updated

Vetëm edhe një muaj na ndajnë nga Kampionati Botëror “𝗤𝗮𝘁𝗮𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟮”, i cili me të gjitha 64 ndeshjet do të transmetohet ekskluzivisht në programin tonë”, erdh njoftoimi nga servisti publik Tvm2, njofton Flaka. Transmetim në gjuhën shqipe do të ketë

Read Full Article