Back to homepage

Etiketë "Twitter"

Edhe Twitter ndalon reklamat në Rusi dhe Ukrainë

Edhe Twitter ndalon reklamat në Rusi dhe Ukrainë

Twitter Inc. tha se pezulloi të gjitha reklamat në Rusi dhe Ukrainë, duke kërkuar të sigurojë që postimet promovuese të mos dëmtojnë informacionin e sigurisë publike. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, kompania me bazë në San Francisko nuk do

Read Full Article