Back to homepage

Etiketë "Ufuk Aydınlı"

Dr. Hasani dhe profesori turk thyejnë çdo rekord – 17 orë operacione

Dr. Hasani dhe profesori turk thyejnë çdo rekord – 17 orë operacione

Nëpërmjet një postimi në Facebook, mjeku i njohur Ilir Hasani ka njoftuar opinionin se së bashku me kolegun dhe profesorin turk, kanë thyer rekord, ku kanë marr pjesë në një operacion 17 orë.“ Limitet vendosen për tu thyer.3 skolioza të

Read Full Article