Back to homepage

Etiketë "Uji i pijshëm"

Në Maqedoninë e Veriut afër 10 përqind është rritur sasia e ujit të përdorur

Në Maqedoninë e Veriut afër 10 përqind është rritur sasia e ujit të përdorur

Sasia e ujit të përdorur gjatë vitit 2021 në krahasim me sasinë e vitit paraprak është rritur për 9.2 përqind, duke arritur vlerën e 1 591 000 000 metra kub, transmeton Portalb.mk. “Sasia e përgjithshme e ujit të zënë nga ndërmarrjet

Read Full Article
Shkup, 60 % humbje të ujit të pijshëm

Shkup, 60 % humbje të ujit të pijshëm

Rreth 60 për qind janë humbjet e ujit të pijshëm në Shkup. Sipas raportit të NP “Ujësjellësi dhe kanalizime” për vitin 2021, 60 për qind është ujë i pafaturuar, nga të cilët humbjet fizike të ujit janë 30,67 për qind.

Read Full Article