Back to homepage

Etiketë "UKM"

UKM-Shkup, Profesorët paralajmërojnë grevë, kërkojnë paga më të larta

UKM-Shkup, Profesorët paralajmërojnë grevë, kërkojnë paga më të larta

Profesorët universitarë në Universitetin Shën Kirili dhe Metodij në Shkup, përsëri kanë paralajmëruar grevë. Pakënaqësia e tyre vjen si shkak i pagave të ulëta, që siç thonë ata nuk janë të denja për një akademik. “Paga e profesorit asistent apo

Read Full Article