Back to homepage

Etiketë "Universiteti “Nënë Tereza”"

Akademiku Izet Zeqiri pranoi detyrën e rektorit në Universitetin “Nënë Tereza”

Akademiku Izet Zeqiri pranoi detyrën e rektorit në Universitetin “Nënë Tereza”

Në Rektoratin e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup u realizua pranim-dorëzimi i detyrës së rektorit, mes rektorit aktual Prof.Dr. Azis Pollozhani dhe rektorit të zgjedhur Akad.Prof.Dr. Izet Zeqiri.

Read Full Article