Back to homepage

Etiketë "USA"

Avionët ushtarak B52 mbi Shkup, mos u trembni janë anelatët

Avionët ushtarak B52 mbi Shkup, mos u trembni janë anelatët

Me dy avionë ushtarakë të tipit B52, sot në orën 14:35, Forcat ajrore amerikane në Evropë dhe Afrikë do të kryejnë fluturime mbi Shkup. Nga Ministria e Mbrojtjes informuan se fluturimet e aeroplanëve do të demonstrojnë aleancën e fortë të NATO-s dhe

Read Full Article