Back to homepage

Etiketë "Ushtarë profesionistë"

Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e ushtarëve profesionistë për tërheqje nga greva

Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e ushtarëve profesionistë për tërheqje nga greva Updated

Ministria e Mbrojtjes mirëpret vendimin e Sindikatës së Pavarur për tërheqje nga greva e paralajmëruar për sot, pasi dje ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska dhe të katër sindikatat në mbrojtje, përfshirë Sindikatat e Pavarura të Ushtarëve Profesionistë, u pajtuan për

Read Full Article
Ushtarë profesionistë pezulluan grevën për një javë

Ushtarë profesionistë pezulluan grevën për një javë

Sindikata e Pavarur e Ushtarëve Profesionistë të Maqedonisë e ka pezulluar grevën e paralajmëruar para Qeverisë. Pas disa takimeve me institucionet, ata ende nuk kanë arritur të zgjidhin statusin e disa prej ushtarëve, ndaj vendosën të protestojnë para Qeverisë. “Sipas

Read Full Article