Back to homepage

Etiketë "Valdet Xhaferi"

Bashkë për Europë, Ahmeti fillon takimet me qytetarët e Gostivarit

Bashkë për Europë, Ahmeti fillon takimet me qytetarët e Gostivarit

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI, Ali Ahmeti nga e shtuna me 14 dhjetor dhe deri të shtunën e javës tjetër me 21 dhjetor, do të realizon vizita në shumë vendbanime të Gostivarit. Me moton “Bashkë për Europë”,

Read Full Article
<strong>Valdet Xhaferi:</strong> Qëllimi ynë, e gjithë struktura partiake të ndjehet e përfaqësuar

Valdet Xhaferi: Qëllimi ynë, e gjithë struktura partiake të ndjehet e përfaqësuar Updated

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar Valdet Xhaferi, në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, flet për politikën, udhëheqjen me degën e Gostivarit, institucionin që drejton dhe karrierën e tij. Xhaferi shpreh

Read Full Article
Intervistë me Valdet Xhaferin: Politika, mundësi e përkyer për të qenë në shërbim të komunitetit

Intervistë me Valdet Xhaferin: Politika, mundësi e përkyer për të qenë në shërbim të komunitetit Updated

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar Valdet Xhaferi, në intervistën ekskluzive të fundvitit për Flaka Media Group, flet për politikën, udhëheqjen me degën e Gostivarit, institucionin që drejton dhe karrierën e tij. Xhaferi shpreh

Read Full Article
Ministri Osmani në bashkëbisedim me rinistët e BDI në Gostivar

Ministri Osmani në bashkëbisedim me rinistët e BDI në Gostivar

Me ftesë të Degës së BDI në Gostivar dhe Kryetarit Valdet Xhaferi ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka qëndruar në Gostivar dhe mori pjesë në një bashkëbisedim të hapur me Forumin Rinor të kësaj partie në Gostivar, njofton

Read Full Article
Drejtuesi i Lobit Shqiptaro-Amerikan, Bruno Ceka donacion për Spitalin e Gostivarit. Valdet Xhaferi e faleminderon

Drejtuesi i Lobit Shqiptaro-Amerikan, Bruno Ceka donacion për Spitalin e Gostivarit. Valdet Xhaferi e faleminderon

Humanisti mbarëkombëtarë dhe koordinatori i Lobit Shqiptaro-Amerikan Bruno Ceka ka vizuatuar qytetin e Gostivarit, me ç’rast, ke sjellur donacion për Spitalin. Bëhet fjalë për një donacion me 200 sete me mbulesa për krevate, donacion ky më se i nevojshëm për

Read Full Article