Back to homepage

Etiketë "Vali Corleone"

Arrestohet Vali Corleone

Arrestohet Vali Corleone

‘Princ Valentino Corleone’, është arrestuar dje pas mesnate, në Gjilan, bëjnë me dije burimet  brenda Prokurorisë. Vali Corleone dyshohet se u arrestua për dhunë në familje. I njëjti dyshohet se ka kërcënuar babain e tij dhe u ka shkaktuar dhunë

Read Full Article