Back to homepage

Etiketë "Valon Elezi"

Emocionuese, shkrun shoku i tij: Takimi i fundit  paska qenë. E pikëllueshme kjo ndarje

Emocionuese, shkrun shoku i tij: Takimi i fundit paska qenë. E pikëllueshme kjo ndarje

Shkruan: Valon Elezi, Kumanovë Jo më larg se më 21 shtator, Erdanin e mora me makinë te vendi i zakonshëm ku priste. Portieri i pazëvendësueshëm i ekipit që luanim futboll. Dhe e bëmë këtë foto atë natë, sikur diçka të

Read Full Article